-24%
dictionare-enciclopedii

100 de proroci

42,00 lei 32,00 lei

100 de proroci – R.V. Rijov, E.V. Rijova

ISBN: 973-88127-3-9 Categorie: Etichete: ,
Descriere

Prezentul volum din Colecţia 100 este dedicat unei teme pasionante şi foarte vaste – istoria afirmării credinţelor religioase ale omenirii. Cartea noastră va permite cititorului să înţeleagă eterogenitatea şi modul variat de manifestare a diferitelor curente ale gândirii, sentimentelor şi vieţii religioase. Principiile după care ne-am ghidat în conceperea acesteia nu sunt supuse în nici un fel unor anumite preferinţe religioase. De aceea, faptul că jumătate dintre profilurile prezentate sunt cele ale unor figuri creştine se datorează numai mentalităţii cititorilor noştri potenţiali, orientaţi în mod tradiţional spre cultura creştină europeană. Problema pe care ne-am propus s-o dezbatem se poate formula în felul următor: reprezentarea istoriei creştinismului pe fondul afirmării altor religii ale lumii.

Am vehiculat cuvântul „proroci” în cel mai larg sens cu putinţă. Fireşte, acest cuvânt este folosit în primul rând pentru a-i desemna pe „fondatorii de religii” (Iisus Hristos, Buddha, Mahomed, Moise, Nanaka, Zarathustra şi alţii) şi, de asemenea, pe teologi (Nagarjuna, Ali-Gazali, Sfântul Augustin, Grigorie Teologul, Maksim Marturisitorul şi alţii).

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „100 de proroci”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția Dicționare & Enciclopedii este un proiect de amploare menit să aducă în prim-plan informații esențiale despre cele mai variate domenii și să reactualizeze rolul fundamental al cunoașterii în dinamica culturii. Cărți fundamentale pentru minte și suflet pentru o informare rapidă, esențială.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!