-26%
dictionare-enciclopedii

100 Mari oraşe ale lumii

52,50 lei 39,00 lei

100 Mari oraşe ale lumii – Nadejda Ionina

ISBN: 978-973-1727-33-2 Categorie: Autor:
Descriere

Un istoric german numea Italia „uriaşul Luvru”, dar şi acest apelativ pare insuficient. Unde să găseşti cuvinte pentru a proslăvi frumuseţea canalelor Veneţiei, a pieţelor din Pisa şi Siena, centrul Florenţei şi al Bolognei ori Fontana di Trevi, celebră în toată lumea?! Publicând această carte, pe care cititorul o ţine acum în mană, am vrut să spunem povestea istoriei şi a sorţii oraşelor antice dispărute şi în egală măsură a celor care şi-au purtat peste veacuri şi milenii înfăţişarea eternă. Nu au avut loc toate oraşele în seria celor „100 mari…” şi au rămas nepomenite, de pilda, Troia şi Micene, precum şi multe altele… dar sperăm că cititorul atent şi curios va continua singur această captivantă cercetare.

Traducere de Raluca Rădulescu

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „100 Mari oraşe ale lumii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția Dicționare & Enciclopedii este un proiect de amploare menit să aducă în prim-plan informații esențiale despre cele mai variate domenii și să reactualizeze rolul fundamental al cunoașterii în dinamica culturii. Cărți fundamentale pentru minte și suflet pentru o informare rapidă, esențială.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!