-26%
dictionare-enciclopedii

Zece prozatori exemplari (perioada comunistă)

18,90 lei 14,00 lei

Zece prozatori exemplari (perioada comunistă) – Marian Victor Buciu

ISBN: 978-973-1727-14-1 Categorie: Autor:
Descriere

Marian Victor Buciu, profesor doctor la Facultatea de Litere a Universităţii din Craiova, care predă cursuri de istoria literaturii române interbelice, din perioada comunistă şi postcomunistă, cuprinzând analize şi sinteze ale unor curente şi opere de mare interes artistic, ne propune un dicţionar în care sunt inclusiv cei mai importanţi zece prozatori din perioada interbelică.

„Zece este o cifră aleasă – cum s-a constat, frecvent –, pentru impactul elocvenţei ei. Iar calificativul „exemplari” trebuie luat ca un indicator al valorii de ansamblu. Selecţia procustiană poate fi, în concret, amendabilă. (M. V. Buciu)

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Zece prozatori exemplari (perioada comunistă)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția Dicționare & Enciclopedii este un proiect de amploare menit să aducă în prim-plan informații esențiale despre cele mai variate domenii și să reactualizeze rolul fundamental al cunoașterii în dinamica culturii. Cărți fundamentale pentru minte și suflet pentru o informare rapidă, esențială.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!