-23%
jurnal-corespondenta-memorii

Neliniştile unui parlamentar

16,80 lei 13,00 lei

Neliniştile unui parlamentar – Nicolae Bud

ISBN: 978-973-7691-52-1 Categorie: Autor:
Descriere

„Această carte n-ar fi existat dacă nu ar fi existat oamenii – nu puţini – care, într-un fel sau altul, m-au ajutat pe tot parcursul carierei mele politice. Lista acestor oameni este extrem de lungă şi orice selecţie devine, în sine, dureroasă, aproape imposibil de făcut. De pe-acum, îi rog pe toţi cei omişi să mă ierte şi să înţeleagă că şi uitarea este un păcat omenesc, poate nu cel mai grav dintre toate. Orice listă aş face, nu aş putea să nu încep cu cei care m-au mandatat să-i reprezint – vreme de opt ani – în Parlament.” (Nicolae Bud)

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Neliniştile unui parlamentar”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecţia Jurnal & Corespondență & Memorii cuprinde operele unor scriitori ancorați în nevoia de a fi ei înșiși și dincolo de spațiul creației propriu-zise, lucrând la templul vieții cum lucrau vechii greci la înălțarea templelor, cum lucrau renascentiștii în ateliere. Să-ți construiești viața așa cum ai construi o operă de artă. Jurnale, Biografii, Memorii, Monografii, Corespondență, Modele, Antologii
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!