-24%
roman-fiction

Big Bangs Back

21,00 lei 16,00 lei

Big Bangs Back – Eugen Cojocaru

Stoc epuizat

ISBN: 973-7691-17-2 Categorie: Autor:
Descriere

Mai avem o oră şi jumătate. Trepidaţiile devin din ce în ce mai puternice… Suntem anunţaţi să nu mai circulăm pe culoare şi să ne punem centurile de siguranţă. Îmi dau seama ce se poate întâmpla: un terorist, un ciclon, accident sau vreo Bermudă… Doamne fereşte! Mă conformez şi urmăresc în continuare filmul, ignorând şi uitând pericolul, ca toţi ceilalţi din jurul meu. Se face încet întuneric. Abia aştept să ajung… Să văd, în sfârşit, New York-ul! Ultima dată când mi-a fost frică de moarte… De fapt nu de ea, ci de teroarea şi schingiuirea fizică din sistemul nostru aberant! De ce să mă-ngrozească moartea? O simplă prelungire a vieţii. O banală faţă a imparităţii. Moartea?! O nedeplină viaţă a singurătăţii…

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Big Bangs Back”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Sub sigla colecției Roman Fiction apar fresce narative care poartă semnătura unor scriitori contemporani, clasici și în curs de consacrare.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!