-24%
roman-fiction

Cele 60 de nume ale iubirii

26,25 lei 20,00 lei

Cele 60 de nume ale iubirii – Tahar Lamri

ISBN: 978-606-594-612-5 Categorie: Autor:
Descriere

O carte despre iubire, despre puterea cuvintelor şi importanţa comunicării; despre importanţa sentimentelor şi a cunoaşterii aproapelui. Autorul propune un schimb de email-uri între protagoniştii principali. Elena şi Tayeb alternează mesajele email-urilor cu povestiri și nenumărate „suişuri şi coborâşuri” de situaţii, medii, personaje. Nu există o continuitate, după cum explică autorul, deoarece fiecare povestire este introdusă într-un moment diferit şi încearcă să atingă sufletul fiecărui lector, întorcându-l cu fața spre el însuși, spre iubirea necondiționată, pe care se țin toate, căci iubirea – spune Gogol – este patria sufletului.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Cele 60 de nume ale iubirii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Roman Fiction
Sub sigla colecției Roman Fiction apar fresce narative care poartă semnătura unor scriitori contemporani, clasici și în curs de consacrare.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!