-25%

Iarna îngerilor

14,70 lei 11,00 lei

Iarna îngerilor – Mihai Bogdan Dascălu

ISBN: 978-973-1727-56-1 Categorie: Autor:
Descriere

Iarna îngerilor este o elegie la care natura participă din plin: bătrâna „doamnă” nu conteneşte în a-şi scutura mantia de stele, cu care troieneşte un întreg oraş, ascunzându-i „rănile”, murdăria şi defectele, un oraş care se pregăteşte parcă pentru o ceremonie funerara. Pentru Barbu, albul virginal n-are nimic idilic, de basm, ci este „linţoliul” care se pregăteşte, încet, dar sigur, să-l acopere. În paralel cu ziaristul-scriitor, iarna îşi „scrie” şi ea, cu fulgi mari şi pufosi, „autobiografia”, volumele tăcerii. E iarna afară, după cum e iarnă şi în sufletul eroului.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Iarna îngerilor”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Sub sigla Colecției Roman Fiction apar fresce narative care poartă semnătura unor scriitori contemporani, clasici și în curs de consacrare
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!