-27%
roman-fiction

Misterul cărţii

17,85 lei 13,00 lei

Misterul cărţii – Mircea Ioan Casimcea

ISBN: 978-606-668-036-3 Categorie: Autor:
Descriere

Scrisul său este dens, robust şi analitic în cea mai bună manieră tradiţională. Povestirile sale au în dinamica lor conflicte pasionale, sociale, chiar politice, propunând personaje vii, cu profiluri frumos desenate în tuşe groase şi ferme, cultivând  un dialog polemic şi mereu antrenant. (…) Cu alte cuvinte, Mircea Ioan Casimcea este un prozator complex (dacă mai adăugăm că pe lângă volumele de proză – povestirti, nuvele dar şi romane – s-a încumetat a păşi pe teritoriul liric, publicistic şi chiar pe cel de exegeză literară, cu cărţile pe masă în fiecare din aceste domenii), un prozator cu o biografie literară pe care pot s-o consider, cu toată îndreptăţirea, ca fiind opera unei conştiinţe ce ştie să se exprime în Agora, direct, fără ezitări, în felul său de a cultiva verbul, deci, original. Volumul de faţă probează cu prisosinţă acest lucru, aşa că puţinele mele rânduri de introducere, nevrând a fi un exerciţiu analitic, ţin să atragă atenţia cititorului că a luat în mâini o carte asupra căreia merită să stăruie şi să reflecteze cu folos… Constantin Cubleşan

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Misterul cărţii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Sub sigla colecției Roman Fiction apar fresce narative care poartă semnătura unor scriitori contemporani, clasici și în curs de consacrare.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!