-24%
roman-fiction

Oraşul alb

26,25 lei 20,00 lei

Oraşul alb – Irina Boca

ISBN: 978-973-1925-15-8x Categorie: Autor:
Descriere

Un roman al căutării de sine, al căutării eului, o spectaculoasă excavare în adâncurile fiinţei, ne oferă Irina Boca, re­venind în atenţia publicului românesc cu un story fascinant, scris într-un stil alert, cu fra­za scurtă, mlădioasă, casantă. O sondare în adâncurile „eului profund” (M. Proust), asupra experienţei naratoarei lăsându-şi amprenta, în chip cert, exilul, înstrăinarea, dorinţa vie, ascuţită, de a se reaşeza în matca esenţelor. Aura Christi.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Oraşul alb”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Sub sigla colecției Roman Fiction apar fresce narative care poartă semnătura unor scriitori contemporani, clasici și în curs de consacrare.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!