-27%
roman-fiction

Prea târziu. Destinul Vol. I

50,40 lei 37,00 lei

Prea târziu. Destinul Volumul I – Ileana Goga Landi

ISBN: 978-606-594-580-7 Categorie: Autor:
Descriere

Fiecare om îşi are destinul lui. Se obişnuieşte să se spună că tu ţii frânele în mână şi că tu îl conduci după bunul plac. Ai fi propriul lui stăpân, modelându-l cum crezi tu că e mai bine, dându-i forma pe care o doreşti, precum sculptorul în faţa unui bloc de piatră. Şi el ar urma drumul pe care tu l-ai ales şi nu invers. El ar fi la mâna ta şi tu l-ai dirija cum îţi doreşte inima. Nu-ţi rămâne decât să te laşi dus de curentul vieţii, pe calea pe care ai trasat-o cu scrupulozitate şi cu intenţie. Ce simplu pare să fie! Dar se uită lucrul cel mai important: forţa destinului. Ea este independentă de voinţa noastră şi de toate voinţele din lume. Ea este rebelă, indefinibilă, impalpabilă, unică. (Ileana Goga Landi)

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Prea târziu. Destinul Vol. I”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Sub sigla colecției Roman Fiction apar fresce narative care poartă semnătura unor scriitori contemporani, clasici și în curs de consacrare.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!