-25%

Psihanaliza: pro şi contra

29,40 lei 22,00 lei

Psihanaliza: pro şi contra – Pierre-Henry Castel

ISBN: 978-973-1925-40-0 Categorie: Autor:
Descriere

Acest scurt eseu se adresează mai puţin psihanaliştilor sau pacienţilor lor, ci mai degrabă unui public puţin special, dar totuşi din ce în ce mai numeros: cel care se întreabă cum poate efectua o terapie şi chiar de a deveni psihanalist. De fapt, ce credit are psihanliza de vreme ce oameni nicidecum ignoranţi sau naivi, pe care nu-i suspectăm a priori de aviditate sau chiar de marşăvie, continuă cu o anumită modestie (voi reveni la acest subiect) să se consacre domeniului în cauză? Deoarece astfel de întrebări, cu excepţia cazului în care ne acoperim sălbatic urechile, sunt puse, ba chiar formulate direct în contextul contemporan, nu numai în unele scrieri semivulgare oferite publicului printr-o publicitate agresivă, dar şi în sfera medicală sau în cercetarea critică cea mai sofisticată.

Cum domeniul meu de cercetare nu este doar psihanaliza, ci şi istoria şi filosofia ştiinţelor, mi se va permite, aşadar, să-mi introduc subiectul din unele motive legate de aceasta chestionare sceptică, ba chiar virulentă şi denunţătoare, să risc o stare de lucruri intelectuală în cadrul psihanalizei şi de a contura din acest domeniu un tablou de ansamblu în culori puţin crude, dar pe care intenţionez să-l fac punctul meu de plecare.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihanaliza: pro şi contra”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Psihologie & Psihanaliză. De la creatorii psihologiei abisale – Jung, Adler, Freud – până în zilele noastre temerarii sondează psihologia umană, roadele acestor demersuri fiind prezentate publicului nostru cititor
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!