-26%
istorie-teorie-si-critica-literara
publicistica-eseuri

Critica și creația

42,00 lei 31,00 lei

Critica și creația – Marian Victor Buciu

ISBN: 978-606-594-577-7 Categorie: Autor:
Descriere

O carte exemplară, care tratează trei destine: Monica Lovinescu, Virgil Ierunca și Alexandru George. Trei destine, trei istorii, decupate, când și când, din contextul unei dictaturi atroce. Primii doi au urmărit-o de departe. Alexandru George a trăit și a scris aici, în craterul ei.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Critica și creația”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Istorie, teorie și critică literară – o colecție necesară ca aerul iubitorilor de literatură de toate vârstele. Colecția conține titluri dedicate domeniilor istorie, teorie literară, publicistică, eseuri, critică literară, istorie literară.
Colecția Publicistică & Eseuri se compune din variate demersuri pe marginea culturii, a societății contemporane, ancorate în cotidian, cu toate văile și vârfurile ei, notate pe coala de hârtie.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!