-25%
publicistica-eseuri

Îmblânzirea diferenței

25,20 lei 19,00 lei

ISBN: 978-606-8012-10-0 Categorie: Autor:
Descriere

„Iniţial am avut impresia că cel ce m-a determinat să vă propun spre analiza procesul de stereotipizare pe care societatea il aplica, in anumite circumstanţe, scriitorului, a fost un bun prieten pe ale carui cuvinte canalul generos al Messenger-ului mi le-a azvarlit de vreo doua zile in faţa: nu-i aşa ca scriitori devin, pe masura ce inainteaza in varsta, tot mai orgolioşi? Apoi mi-am dat seama ca ideea unei discuţii pe aceasta tema trebuie sa-mi fi aparut, macar aşa, intr-o sclipire, de fiecare data cand mi-a fost dat sa aud ca scriitorii sunt dezorganizaţi, lipsiţi de pragmatism, visatori, sentimentali, lubrici, parazitari, slabi la matematica, mai buni morţi decat vii. Şi, pe de alta parte, de fiecare data cand mi-a fost dat sa vad scriitori purtandu-şi ocupaţia prin lume ca pe o haina, rasfoindu-şi propriile carţi la cenaclu, creandu-şi nu doar opera, ci, cu stridenţa, imaginea, infruntand, cu plete şi carnet de notiţe, ploaia, sau confraţii.” (Adriana Teodorescu)

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Îmblânzirea diferenței”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția Publicistică & Eseuri se compune din variate demersuri pe marginea culturii, a societății contemporane, ancorate în cotidian, cu toate văile și vârfurile ei, notate pe coala de hârtie.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!