-25%
publicistica-eseuri

Maşina de fugit în lume

29,40 lei 22,00 lei

Maşina de fugit în lume · Ediţii definitive – Bianca Balotă

ISBN: 978-973-1727-05-9 Categorie: Autor:
Descriere

Această ediţie definitivă în 2 volume reuneşte o bună parte din textele remarcabilei scriitoare exilate de mai bine de trei decenii în Franţa. Moartea ei subită, dramatică, impune la modul imperios repunerea în circulaţie a cărţilor acestei prozatoare de un puternic rafinament stilistic, dând o scriitură ancorata în rigorile clasicismului, adică având dialog, personaje, o trama ce se urmăreşte, nu o dată, cu sufletul la gură.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Maşina de fugit în lume”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția Publicistică & Eseuri se compune din variate demersuri pe marginea culturii, a societății contemporane, ancorate în cotidian, cu toate văile și vârfurile ei, notate pe coala de hârtie.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!