-24%

Necunoscutul Macedonski

21,00 lei 16,00 lei

Necunoscutul Macedonski – Florentin Popescu

ISBN: 973-7691-08-3 Categorie: Autor:
Descriere

Un studiu provocator despre un altfel de Macedonski. Informaţii inedite, aspecte mai puţin cunoscute din viaţa acestui important poet, ce face o incitantă paralelă cu Eminescu, sunt menite să-l repună în luminile rampei pe un creator situat de exegeţi în umbra literaţilor mari. Cartea se adresează elevilor, studenţilor, precum şi publicului larg de cititori.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Necunoscutul Macedonski”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Galeria artiștilor este o colecție prin care se deschid larg ușile spre viața și opera unor artiști reprezentativi ai omenirii.
Istorie, teorie și critică literară – o colecție necesară ca aerul iubitorilor de literatură de toate vârstele. Istorie, Teorie literară, Publicistică, Eseuri, Critică literară, Istorie literară
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!