-24%
publicistica-eseuri

Pe muchie de hârtie

21,00 lei 16,00 lei

Pe muchie de hârtie – Magda Ursache

ISBN: 978-973-7691-61-3 Categorie: Autor:
Descriere

Deopotrivă cronica vivantă a tranziţiei, aide-memoire, jurnal şi anti-jurnal, foileton pamflet, addenda, Pe muchie de hârtie îşi propune o radiografiere a stării literaturii române de azi, folosind în permanenţă oglinda retrovizoare.

„Tipic, scrie despre autoare Constantin Călin, în critica actuală, e, cel mai adesea, să coexişti, să superi cât mai puţină lume, să te rezemi de grup, să te pliezi pe ideile celor mai bine plasaţi în ierarhie, să fii amuzant ca un comis-voiajor, să te adaptezi la orice «canon», să te aranjezi cu oricine. Atipic a devenit să încerci să spui adevărul integral, să nu uiţi, să nu fii laş, să nu fii oportunist.”

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Pe muchie de hârtie”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția Publicistică & Eseuri se compune din variate demersuri pe marginea culturii, a societății contemporane, ancorate în cotidian, cu toate văile și vârfurile ei, notate pe coala de hârtie.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!