-24%
istoria-mentalitatilor

Avatarurile Globalizării

31,50 lei 24,00 lei

Avatarurile Globalizării – Mihai-Bogdan Marian

ISBN: 978-606-594-624-8 Categorie: Autor:
Descriere

Mihai-Bogdan Marian  ne propune o viziune macroscopică și tendențială asupra lumii în care trăim, în care fracturile civilizaționale și clivajele între societăți aparent sincrone, dar în marea lor majoritate asincrone, devin din ce în ce mai preocupante. El are temeritatea de a formula interogații incomode, de a avansa ipoteze de lucru neconvenționale, dar mai ales de a sugera scenarii și de a lansa avertismente deloc de ignorat, în raport cu care și noi, cei de acum, și cei ce ne vor succeda, cu toții, avem datoria existențială de a reflecta, de a nu ceda inerțiilor și operațiunilor de anesteziere a facultăților noastre critice, căutând să ne asumăm, pe cât posibil și autonom, viitorul.

Analiza închegată și coerentă pe care tânărul cercetător și eseist Mihai-Bogdan Marian ne-o oferă este evident incitantă, provocatoare. Mai mult, ea presupune incursiuni inevitabile în istoria recentă sau mai veche a Europei, a Occidentului și a relațiilor întreținute de aceste focare de civilizație și centre de inițiativă strategică planetară cu celelalte părți ale lumii.

Prof. univ. dr. Mihai MILCA

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Avatarurile Globalizării”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Istoria mentalităților
Istoria mentalităților – o colecție echivalentă cu o cronică a ideilor în vogă din istoria omenirii.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!