-25%
istorie-documente-politica

Planeta Israel

29,40 lei 22,00 lei

Planeta Israel – Aura Christi

ISBN: 978-973-1727-78-3 Categorie: Autor:
Descriere

Volumul „Planeta Israel”, care va apărea în condiţii grafice spectaculoase, reprezintă rezultanta unui turneu de forţă întreprins de scriitorul Aura Christi în Israel. Participanţii la turneu sunt personalităţi de prim rang ale culturii şi literaturii române, care s-au pronunţat elocvent asupra temei turneului israelit „Contribuţia scriitorilor evrei la cultura română”, între acestea figurând Leon Volovici, Moshe Idel, Biţi Caragiale, Shaul Carmel, Mosari şi alţii. Volumul, care apare în policromie, în afară de un text inspirat, conţine o seamă de fotografii, instantanee, realizate în policromie, reproduce în intenţia de a familiariza lectorul român, publicul larg, cu literatura română scrisă în Ţara Sfântă.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Planeta Israel”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Istorie & Documente & Politică
Colecția de Istorie & Documente & Politică cuprinde istoria scrisă între politică și documente, între mitul istoric și realitatea cu tot cu nevoia ei de ideal și mitologie, conjugate cu adevărul și dreptatea – ca valori fondatoare ale unei societăți moderne. Colecția propune spre publicare volume inedite de istorie, documente, politică, file de istorie și extrase din arhivă, atât pentru publicul avizat, cât și pentru cei care doresc să stabilească legături mai profunde și mai clare între evenimentele istoriei recente.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!