-25%
istorie-documente-politica

Șocul crizei

25,20 lei 19,00 lei

Șocul crizei – Ediție alcătuită de Aura Christi

ISBN: 978-606-594-135-9-1 Categorie: Autor:
Descriere

La ora la care scriu aceste rânduri, revista Contemporanul se apropie de aniversarea a 130 de ani de la fondare, și ne întrebăm, cu toții, iarăși și iarăși, ce schimbări s-au produs în peisajul cultural, literar, social în ultimii 20 de ani? Ce viitor vor avea cultura, literatura română vie în contextul acestor schimbări? Cum își va reveni din criza actuală, mai gravă, mai dramatică decât criza economica propriu-zisă fiind, fără îndoială, profundă criza morală de care este cuprinsă societatea românească? Răspunsurile formulate de participanții la anchetă – precum și celelalte articole, eseuri, reportaje etc. – cuprinse în acest supliment aniversar vizează si aceste aspecte, greu de neglijat, din vârtejul evenimentelor istorice, din acest dramatic prezent, rezistând, spre gloria națiunii române, Excelența Sa, cultura, literatura română vie. (Aura Christi)

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Șocul crizei”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția de Istorie & Documente & Politică cuprinde istoria scrisă între politică și documente, între mitul istoric și realitatea cu tot cu nevoia ei de ideal și mitologie, conjugate cu adevărul și dreptatea – ca valori fondatoare ale unei societăți moderne. Colecția propune spre publicare volume inedite de istorie, documente, politică, file de istorie și extrase din arhivă, atât pentru publicul avizat, cât și pentru cei care doresc să stabilească legături mai profunde și mai clare între evenimentele istoriei recente.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!