-26%
istoria-mentalitatilor

Şocurile cotidianului

23,10 lei 17,00 lei

Şocurile cotidianului – Mariana Neţ

ISBN: 978-973-7691-63-7 Categorie: Autor:
Descriere

Cartea de este rezultatul unor studii aprofundate întreprinse de autoare în domeniul stilurilor de viaţă contemporane, româneşti dar şi din alte părţi ale lumii. Cercetarea acestora a fost făcută intensiv mai ales în ultimii zece ani. La baza acestor texte stau, în primul rând, intervenţiile hebdomadare ale autoarei la emisiunea Tentaţii culturale de la Radio România Cultural. Evident, în transformarea unor „pastile” radiofonice într-un volum de eseuri închegate, structurate tematic şi revizuite stilistic a fost parcursă o cale lungă. Din bogata tematică a lucrării, menţionăm: şocurile cotidianului; pierderile pe care le implică adaptarea; cum au schimbat telefoanele mobile faţa lumii; civilizaţia străzii (ieri şi azi); cultura în autobuz; la bibliotecă, prin biblioteci; în piaţă, la coadă, la doctor; în călătorie, din călătorii; prin oraşe mari şi mici; despre comis-voiajori, despre bacşiş; nunţi, botezuri, funeralii… Cartea este scrisă într-un stil simplu, accesibil şi ludic şi se adresează specialiştilor în istorie socială, antropologie, psihologie de masă, reformă socială, dar şi publicului cultivat, în general.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Şocurile cotidianului”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Istoria mentalităților – o colecție echivalentă cu o cronică a ideilor în vogă din istoria omenirii.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!