-24%
istorie-documente-politica
jurnal-corespondenta-memorii

Vinovaţi fără vină

21,00 lei 16,00 lei

Vinovaţi fără vină – Nicolae Breban

ISBN: 973-7691-45-8 Categorie: Autor:
Descriere

Marele romancier face o incursiune în trecutul nu foarte îndepărtat al României, tratând anii dictaturii roşii fără părtinire, încercând o radiografie crudă, imparţială şi – lucru extrem de rar în Balcani – radicală a unei jumătăţi de secol de istorie. Cartea e destinată studenţilor, elevilor, profesorilor, precum şi publicului larg de cititori.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Vinovaţi fără vină”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Istorie & Documente & Politică – Istoria între politică și documente, între mit și realitatea cu tot cu nevoia ei de mit, adevăr, dreptate – valori fondatoare ale unei societăți moderne. Istorie, Documente, Politică, File de istorie, Documente și extrase din arhivă, Cultul Istoriei
Colecţia Jurnal & Corespondență & Memorii cuprinde operele unor scriitori ancorați în nevoia de a fi ei înșiși și dincolo de spațiul creației propriu-zise, lucrând la templul vieții cum lucrau vechii greci la înălțarea templelor, cum lucrau renascentiștii în ateliere. Să-ți construiești viața așa cum ai construi o operă de artă. Jurnale, Biografii, Memorii, Monografii, Corespondență, Modele, Antologii
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!