-20%
psihologie-psihanaliza

Psihologia Manipulării. Ediţia III (eBook)

30,96 lei 24,70 lei

Psihologia Manipulării. Ediţia III (eBook) – Robert B. Cialdini

Golește

Informații eBooks

Cum citesc un eBook? Am nevoie, în primul rând, de un dispozitiv electronic care să citească eBook-uri. Acesta poate fi un laptop, calculator obișnuit, Kindle, telefon mobil sau tabletă.

Click aici pentru ghidul complet!

Computer eBook Reader Smartphone Tablete Alte dispozitive
Calculator personal Kindle Android Android Blackberry
Laptop Nook iPhone iPad Sony
Mac Kobo Windows Windows Trekstor
Notebook iRiver Prestigio
Netbook Pocketbook
Bookeen
ISBN: EB9786066680110 Categorii: , , Autor:
Descriere

Un aspect atractiv al prezentei ediţii stă în capacitatea sa de a fi o lectură placută şi practică, rămânând în acelaşi timp un document ştiinţific util deopotriva cercetătorilor şi publicului general.

Pentru specialişti, cartea de faţă poate reprezenta o schimbare agreabilă de ritm (de la materialele de studiu obişnuite), care, totuşi, nu face rabat seriozităţii ştiinţifice. De asemenea, atât pentru cercetători cât şi pentru publicul larg, cartea aceasta poate fi considerată o modalitate de a demonstra că, printr-o prezentare adecvată, ceea ce pare a fi doar un text ştiinţific fad se poate dovedi a fi, în realitate, un text plin de viaţă, folositor şi relevant pentru toată lumea.

De acum înainte vei fi foarte atent când vei citi un ziar, vei face cumpărături sau vei asculta un mesaj politic. Te va îngrozi să afli că eşti manipulat 24 de ore din 24 !

Supunerea faţă de o autoritate este un comportament uman general, rezultând din statutul de fiinţă sociala al omului. Adesea acest comportament se afla la originea încercărilor de manipulare.

Sinteză a bogăţei literaturi consacrate subiectului în ultimele decenii, volumul prezintă tehnicile de influenţare a comportamentului, în sens pozitiv sau negativ. Lectura lui ne ajuta să înţelegem cum se exercită influenţa şi manipularea în viaţa de zi cu zi şi să le dejucăm eficacitatea prin cunoaşterea mecanismelor psihologice la care ele apelează.

Doctorul în filozofie Robert B. Cialdini susţine cursuri universitare şi post-universitare despre persuasiune şi influenţa socială la University of North Carolina şi Columbia Univeristy. El este în prezent şeful catedrei de psihologie şi membru al Consiliului de Conducere al Arizona State University.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Psihologia Manipulării. Ediţia III (eBook)”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre colecție
Colecția Psihologie & Psihanaliză reunește volume esențiale în domeniu, ce sondează psihologia umană, de la creatorii psihologiei abisale – Jung, Adler, Freud – până în zilele noastre. Prezentăm roadele acestor demersuri publicului nostru cititor.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!