Aleksei Tukmanov, psiholog, publicist, profesor. Publică studiul monografic Cel puternic are dreptate – o carte despre putere și încredere, despre șansele de a forma și dobândi aceste calități, încetând astfel să fii victimă. O carte despre modul în care poți învăța să-ți aperi și susții interesele, devenind stăpân pe propria existență. Cum să învingi în conflicte și să te faci respectat. O carte despre ceea ce ai nevoie.

Ştii să-ţi aperi interesele, proprietăţile, demnitatea şi inviolabilitatea fizică? Te bucuri de reputaţie la serviciu, în familie, în compania prietenilor? De regulă, faci ceea ce doreşti, ceea ce este util şi rezonabil pentru propria ta persoană? Nu te laşi influenţat de tot felul de provocări răutăcioase, nu permiţi să ţi se calce pe nervi? De multe ori eşti gata să rişti pentru a obţine ceea ce-ţi doreşti? Eşti mulţumit de propria imagine? Serviciu? Viaţă?

Dacă ai răspuns „da” la întrebările de mai sus, atunci, probabil, ai putea scrie chiar tu o carte asemenea celei pe care tocmai ai deschis-o. Dacă totuşi nu ai scris până acum ceva asemănător, înseamnă că viaţa ta nu e chiar aşa cum ţi-ai dori. Şi, probabil, te frământă de ani buni aceleaşi probleme, pe care, în fond, le cunoşti. Ai impresia că, de fapt, ştii ce e de făcut pentru a îndrepta lucrurile în bine, dar nu poţi. Şi suferinţa continuă…

Prețul inițial a fost: 21,00 lei.Prețul curent este: 17,70 lei.