Am Tal – Publicist foarte activ. Autor al unor studii privind menţinerea sănătăţii şi karma norocului. „Nu există, probabil, om în această lume, care să nu fi raţionat măcar o dată la veşnicele întrebări de funcţionare a lumii. Dualitatea lumii, această veşnică luptă dintre Bine şi Rău, Adevărul care se risipeşte, triumfarea mitică a Dreptăţii…

De câte ori, fiecare dintre noi, a zis cu voce tare sau în gând fraze sacramentale, ca de exemplu: „La ce bun îmi trebuie mie asta?”, „E nedrept!”.

De câte ori am auzit întâmplări teribile, am fost martori ai unor adevărate tragedii şi am înţeles lesne că pedepsele cereşti nu pogoară asupra oamenilor chiar pe nemeritate. Cu ce a greşit un copil de cinci ani care suferă de leucemie sau un tânăr care a călcat pe o mină? Cu ce au greşit cei trei sute de pasageri ai avionului care s-a izbit de stâncile unui munte? Cum se explică miile de morţi absurde survenite dintr-odată şi fără niciun motiv? Am auzit doar şi am considerat dintotdeauna că pentru toate se plăteşte însutit, că mai devreme sau mai târziu binele va triumfa asupra răului şi că lumea, prin natura sa, este armonioasă. Aşa să fie oare?”

Afișez toate cele 3 rezultate

Arată coloana laterală
Sortează după
Domenii
Autori
Colecție
Edituri
Aplică filtrele!
OfertăNou
Închide

Pachet Sănătate & Diete

116,59 lei 65,00 lei
Pachet Sănătate & Diete:
-23%
Închide

Karma norocului

16,80 lei 13,00 lei
Karma norocului – Am Tal, San Way
-27%
Închide

Karma sănătăţii

17,85 lei 13,00 lei
Karma sănătăţii – Am Tal, San Way