Daniela Lungu , producător TV, regizor de televiziune, scenarist și scriitor.

Daniela Lungu s-a născut la 11 mai 1964 în comuna Calvini, județul Buzău în familia prof. Constantin și Elisabeta Lungu. A absolvit liceul sanitar și este licențiată a Facultății de Regie Film TV, clasa prof. univ. dr. Mircea Drăgan.

În televiziune a lucrat ca producător promo și publicitate, copywriter, redactor, reporter. De asemenea a realizat emisiuni TV medicale, sociale, economice, culturale. Timp de 10 ani a condus departamentele de promovare ON AIR ale televiziunilor: Național TV, N24, Kanal D, B1TV, contribuind la lansarea și promovarea acestora pe piața media. A scris editoriale pentru site-ul www.121.ro și a realizat o serie de filme documentare pentru televiziuni din țară și din străinatate. În urma realizării unei emisiuni TV de artă plastică a rămas cu un hobby: pictura. Tema sa favorită în pictură sunt reprezentările angelice.

Colonia cu demoni este cartea sa de debut, inspirată de unul din filmele documentare pe care le-a regizat. Filmările au constituit o experiență inițiatică.

Autoarea consideră că Dumnezeu este, într-adevăr, o persoană, așa cum afirma în cărțile sale părintele Seraphim Rose.

Daniela Lungu publică frecvent în paginile revistei Contemporanul dialoguri cu personalități importante din România.

Se arată singurul rezultat

Arată coloana laterală
Sortează după
Domenii
Autori
Colecție
Edituri
Aplică filtrele!

Colonia cu demoni

22,05 lei 17,00 lei
Colonia cu demoni – Daniela Lungu