Daniela Lungu , producător TV, regizor de televiziune, scenarist și scriitor.

Daniela Lungu s-a născut la 11 mai 1964 în comuna Calvini, județul Buzău în familia prof. Constantin și Elisabeta Lungu. A absolvit liceul sanitar și este licențiată a Facultății de Regie Film TV, clasa prof. univ. dr. Mircea Drăgan.

În televiziune a lucrat ca producător promo și publicitate, copywriter, redactor, reporter. De asemenea a realizat emisiuni TV medicale, sociale, economice, culturale. Timp de 10 ani a condus departamentele de promovare ON AIR ale televiziunilor: Național TV, N24, Kanal D, B1TV, contribuind la lansarea și promovarea acestora pe piața media. A scris editoriale pentru site-ul www.121.ro și a realizat o serie de filme documentare pentru televiziuni din țară și din străinatate. În urma realizării unei emisiuni TV de artă plastică a rămas cu un hobby: pictura. Tema sa favorită în pictură sunt reprezentările angelice.

Colonia cu demoni este cartea sa de debut, inspirată de unul din filmele documentare pe care le-a regizat. Filmările au constituit o experiență inițiatică.

Autoarea consideră că Dumnezeu este, într-adevăr, o persoană, așa cum afirma în cărțile sale părintele Seraphim Rose.

Daniela Lungu publică frecvent în paginile revistei Contemporanul dialoguri cu personalități importante din România.

Colonia cu demoni

17,10 lei