Dragoş Grusea – născut în 1986 la Rupea, jud. Braşov. A absolvit studiile de licenţă la Facultatea de Filosofie a Universităţii Bucureşti. În 2012 obţine o bursă DAAD pentru a urma studiile de masterat la Facultatea de Filosofie a Universităţii Eberhard-Karls din Tübingen, încheiate cu o disertaţie privitoare la diferenţa dintre schematismul imaginaţiei şi cel al raţiunii în Critica raţiunii pure a lui Kant. În 2015 devine doctorand în filosofie al aceleiaşi universităţi, cu o teză despre evoluţia conceptului de direcţie în sistemul kantian. În 2020 obţine titlul de doctor în filosofie al Facultăţii de Filosofie a Universităţii Bucureşti cu o teză intitulată „Metafizică generală şi metafizică particulară la Kant” sub coordonarea prof.dr. Mircea Flonta.

A colaborat la „România literară”, „Studii de istorie a filosofiei universale”, „Studii de epistemologie şi de teorie a valorilor”, „Cercetări filosofico-psihologice”, „Contemporanul”.

A tradus din limba germană, alături de Paul-Gabriel Sandu şi Alexandru Bejinariu, F.-W von Herrmann, F. Alfieri: Martin Heidegger. Adevărul despre Caietele negre (Ratio et Revelatio, 2020).

Prețul inițial a fost: 29,10 lei.Prețul curent este: 26,40 lei.
Prețul inițial a fost: 39,90 lei.Prețul curent este: 33,00 lei.