Maria Kedrova – cercetător, medic și nutriționist.

Omul a cunoscut mărul înaintea altor pomi fructiferi. Mai întâi, mărul a fost cultivat în Asia Mijlocie şi în Caucaz, de unde a ajuns mai târziu în Palestina şi Egipt, apoi în Grecia Antică, Roma şi, mai departe, în marş triumfal, în alte ţări şi pe alte continente. Poveştile, de pe atunci, spuneau că merele au un efect miraculos (povestea merelor care te întineresc), şi nu întâmplător.

Calităţile folositoare şi tămăduitoare ale merelor sunt diverse. Noi ne referim la cele de bază: cartea este dedicată nu merelor, ci oţetului de mere. Dar să nu uităm că toate substanţele folositoare care se află în oţet se obţin din mere.

Mărul este un fruct… cu istorie. Primul măr, după cum ştim, l-a gustat Eva – ei i l-a oferit şarpele! În mitologia Greciei Antice mărul a fost fructul care i-a învrăjbit pe zei. Astăzi, mărul este unul dintre fructele cele mai miraculoase, care îţi pot dărui/menţine tinereţea!

Afișez toate cele 4 rezultate

Arată coloana laterală
Sortează după
Aplică filtrele!
OfertăNou
Închide

*Pachet Sănătate & Diete

116,59 lei 70,00 lei
-23%
Închide

Mierea – Dicţionar de frumuseţe şi sănătate

22,05 lei 17,00 lei
Mierea – Dicţionar de frumuseţe şi sănătate - Maria Kedrova Мед: лечимся, худеем, молодеем! - Мария Кедрова
-25%
Închide

Secretele Cleopatrei. Aromele frumuseții și sănătății

19,95 lei 15,00 lei
Secretele Cleopatrei. Aromele frumuseții și sănătății - Maria Kedrova Ароматы красоты и здоровья. Секреты клеопатры - Мария Кедрова
-22%
Închide

Oţetul de mere

11,55 lei 9,00 lei
Oţetul de mere – Maria Kedrova Яблочный уксус против 100 болезней