Mihai Chișu este licențiat al primei serii a Facultății de Finanțe-Bănci din cadrul Academiei de Studii Economice din București (1998) și absolvent al unui masterat în Comunicare Managerială și Resurse Umane (2006) organizat de Școala Națională de Studii Politice și Administrative (SNSPA). Din anul 2016 este doctor în Științe Economice la Academia de Studii Economice, București.
A fost câștigătorul competiției „Brokerul anului”, inițiate în 2007.
Cu o activitate de peste 20 de ani în domeniul piețelor de capital locale și internaționale, este unul dintre cei mai apreciați brokeri din piața de capital autohtonă, fiind implicat de-a lungul carierei în multiple privatizări, listări de companii, achiziții și oferte publice de acțiuni.
A participat la conferințe și seminarii internaționale în New York, București, Varșovia, Viena, Zagreb.
Experiența acumulată în domeniul piețelor financiare l-a recomandat în anul 2017 pentru postul de consilier personal al prim-ministrului, cu însărcinarea de a pune la dispoziție puncte de vedere, studii și opinii pe teme economice de specialitate.
Actualmente, Mihai Chișu deține poziția de CEO la Governance Partners și coordonează implementarea soluției inteligente eVOTE pentru adunările generale ale acționarilor companiilor listate la Bursa de Valori București.

Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.