Silvana Bolocan (n. Gliga) s‑a născut la 7 februarie 1975, în Bucureşti. Absolventă a Facultăţii de Sociologie, Psihologie, Pedagogie a Universităţii Bucureşti, a urmat în anul 1997 cursul de Studii aprofundate în Comunicare la Şcoala Naţională de Ştiinţe Politice și Administrative/SNSPA.
În anul 1998 a obţinut o Bursă Chevening, oferită de Consiliul Britanic din România, şi a urmat un program de Master în Ştiinţe Politice şi Relaţii internaţionale, la Universitatea Kent / Canterbury, finalizată cu teza Eastern Europe – Central Europe: Short outline of a conceptual division of the continent. În anul 2006 a finalizat un program de Doctorat, la Universitatea Newcastle, cu o lucrare intitulată The socio‑cultural underpinnings of modern political organisation: proposing a new conceptual approach.
A fost distinsă cu Premiul pentru cel mai bun eseu, acordat de Federal Trust for Education and Research (UK), publicat ca European Essay nr. 32/2004, cu titlul Constitution and community: Social underpinnings of a legal order.
A publicat articole de specialitate în domeniul relaţiilor internaţionale în Revista 22 şi Romanian Journal of International Relations and Security Studies (Număr dedicat: Negocierile privind schimbările climatice. Incertitudini sau ignoranţă).
Din 2006 lucrează ca diplomat în cadrul Ministerului Afacerilor Externe, unde a îndeplinit misiuni externe în Suedia, Canada şi Slovenia.

Prețul inițial a fost: 31,50 lei.Prețul curent este: 25,20 lei.
Prețul inițial a fost: 25,20 lei.Prețul curent este: 24,90 lei.