Actualități - Evenimente - Știri

Vă recomandăm evenimentul: Influencer marketing, the new superpower

 

În prezent, se afirmă tot mai mulți influenceri și în jurul acestui concept gravitează bloggingul si endorsmentul, dar care este raportul dintre acesti termeni?

IQool, proiect realizat sub aripa Asociației Tinerilor Bucureșteni, vă invită la cel de-al doilea eveniment din seria workshop-urilor cu și despre bloggeri, Influencer marketing, the new superpower, ce se va desfășura miercuri, 16 mai 2018, începând cu ora 18:00, la Teatrul Arte Dell Anima pentru a afla răspunsul la această întrebare, dar și pentru a descoperi noile tendințe în materie de social media. Evenimentul se va axa pe raportul dintre blogging/vlogging-influencing-endorsement și își propune să traseze granița exactă între acestea și să prezinte publicului asemănările, dar si deosebirile între a fi blogger/vlogger, endorser si influencer.

În cadrul evenimentului, vor participa în calitate de speakeri: Denisa Dinu, Ovidiu Nică, Sabina Cornovac, Ștefana Olaru și Marian Ionescu (Mariciu),care ne vor împărtăși experiența lor în mediul online și asfel, la sfârșitul evenimentului, vom putea defini clar noul tip de marketing online care a luat naștere din influența pe care o exercită persoanele în mediul online – influencer marketing.

Denisa Dinu deține atât un blog, cât și un vlog și a devenit în ultimul timp o prezență semnificativă în rândul tinerilor influenceri, asociindu-se în momentul de față cu brandul NA-KD fashion.

Cunoscut pentru numeroasele vloguri amuzante, Ovidiu Nică ne vadezvălui sursa insiprației sale, dar și modul în care acesta definește influencer marketingul.

Activând în sfera social media de peste 10 ani, Sabina Cornovac este populară datorită tendințelor, strategiilor și evenimentelor de social media pe care le promovează atât pe blogul său, cât și pe pagina de Facebook.

Ștefana Olaru este deținătoarea bloggului și vloggului „The pretty blossoms”, iar temele pe care le abordează sunt legate de lifestyle; Ștefana ne va vorbi despre cum menține balanța echilibrată între viața de zi cu zi și vlog, dar și ce înțelege prin influencer marketing.

Mariciu Ionescu, vlogger și blogger, care activează în domeniul relațiilor publice la una dintre cele mai cunoscute agenții de publicitate, The Practice, va susține o sesiune de Q&A în care vor fi preluate  întrebări din partea publicului.

Înscrierea la eveniment se face în limita locurilor disponibile până pe data de 15 mai, prin completarea următorului formular: https://www.iqool.ro/influencer-marketing/

Odată cu înscrierea la eveniment, participați și la tombola în care aveți posibilitatea de a câștiga una dintre următoarele cărți, oferite de catre Editura EuroPress Group prin Libraria Ideea Europeana:

Grupaj de Adrian Preda

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.