Michael Argyle este doctor în ştiinţe, doctor în litere, doctor de onoare în psihologie, fiind deţinătorul mai multor titluri onorifice: lector emerit de psihologie socială la Universitatea Oxford, profesor asociat la Colegiul Wolfson şi profesor asociat de psihologie, la Universitatea Oxford Brookes. Născut în 1925, absolvent al Liceului Nottingham şi al Colegiului Emmanuel din Cambridge, a fost pilot al Forţelor Aeriene Regale.

A predat psihologie socială la Oxford din 1952, iar preocupările de cercetare ale autorului în acest domeniu includ studiul experimental al interacţiunii sociale şi aplicaţiile acesteia la probleme sociale mai largi. A susţinut cursuri la nivel internaţional şi a fost visiting professor la mai multe universităţi din SUA, Canada şi Australia.

Este autorul mai multor volume, incluzând Psihologia socială a vieţii cotidiene (1992), Psihologia clasei sociale (1993), Psihologia comportamentului religios: credinţă şi experienţă (împreună cu Beit-Hallahmi) (1997), Psihologia banilor (împreună cu Furnham) (1998) şi Psihologie şi religie. O introducere (2000), toate publicate la Routledge.

Afișez toate cele 2 rezultate

Arată coloana laterală
Sortează după
Domenii
Autori
Colecție
Edituri
Aplică filtrele!
-20%
Închide
OfertăNou
Închide

Pachet Psihologie & Psihanaliză

348,60 lei 216,00 lei
Pachet Psihologie & Psihanaliză: