Instalarea Adobe Digital Editions

Ghid de instalare

Cum se instalează programul Adobe Digital Editions

pentru a intra în posesia cărților digitale (eBook) protejate prin Adobe DRM

La prima deschidere a unei cărți electronice cu Adobe DRM, trebuie să creați un cont Adobe cu datele dumneavoastră la această adresă. Contul pe Adobe este gratuit. Aceleași date (datele dvs.) vor fi necesare pentru autorizarea contului Adobe Digital Editions.

Completați datele de cont Adobe ca în imaginea de mai jos.

 

Adobe Digital Editions este un program care permite lecturarea cărților digitale/ electronice (eBook) pe computer. Este gratuit și instalarea durează doar câteva minute.

Pentru a instala Adobe Digital Editions, vă rugăm să parcurgeți pașii de mai jos. (Instrucțiunile sunt pentru sistemul de operare Windows. Pentru sistemul de operare Mac OS X consultați Ghidul eBook):

1. Descărcați fișierul executabil de la această adresă. După ce descărcarea a fost finalizată, rulați fișierul prin dublu click pe iconița acestuia.

2. Dacă vă apare notificarea de mai jos, apasați [Run/Se execută]. Fișierul nu reprezintă vreun pericol pentru calculatorul dvs.

3. Bifați căsuța de acceptare a licenței și apăsați [Next].

4. Apăsați [Next].

5. După ce procedura de instalare este finalizată, apăsați [Close].

6. La prima deschidere a unei cărți protejate cu Adobe DRM, veți fi rugat să autorizați Adobe Digital Editions cu datele dumneavoastră de cont Adobe. Un cont Adobe se creează gratuit la această adresă. Completați datele de cont Adobe ca în imaginea de mai jos.

 

Acest pas este foarte important, deoarece dacă nu autorizați dispozitivul cu datele de cont Adobe, nu veți putea transfera cărțile și pe alte dispozitive.

Dacă aveți deja instalată o versiune mai veche de Adobe Digital Editions, în locul acestui pas veți fi invitat să migrați toate cărțile din bibliotecă.

Apasați pe [Migrate Data] pentru ca toate volumele digitale să fie copiate în noua versiune de Adobe Digital Editions.

Vă dorim lectură placută!