Condiţii de utilizare

Utilizarea acestui website implică acceptarea acestor termeni şi condiţii. Editura Ideea Europeană – Fundația Culturală Ideea Europeană îşi rezervă dreptul de a modifica prezenta formă a termenilor şi condiţiilor fără o notificare prealabilă.

Generalităţi

Editura Ideea Europeană menţine şi operează acest site (adică site-ul www.ideeaeuropeana.ro) pentru prezentarea şi comercializarea cărţilor în format tipărit și digital (eBook) și revistelor apărute în țară și străinătate, acceptarea comenzilor pentru aceste produse sau doar pentru a lăsa vizitatorii (adică orice persoană conectată la internet) să studieze oferta noastră.

Datele de identificare:

Editura Ideea Europeană – Fundația Culturală Ideea Europeană
Cod fiscal: 15911590; HJ 520/299/2003
Cont IBAN: RO87RNCB0072049676950001
Deschis la BCR Sector 1, București
Adresa de corespondență: OP-22, CP-113, Sector 1,
București, cod 014780, România
Tel/Fax: 021-212 56 92; 021-310 66 18
Email: office@ideeaeuropeana.ro
Website: www.ideeaeuropeana.ro

Drepturi de proprietate intelectuală

Conţinutul ideeaeuropeana.ro este proprietatea Editurii Ideea Europeană, a colaboratorilor și furnizorilor săi, şi este apărat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe. Folosirea fără acordul prealabil a oricăror din elementele constitutive ale conţinutului ideeaeuropeana.ro se pedepseşte conform legislației în vigoare.

Denumirea şi sigla care descriu denumirea sunt mărci înregistrate şi protejate conform legislației privind proprietatea intelectuală și industrială.

Am fost foarte atenţi în selectarea materialelor care apar pe site-ul ideeaeuropeana.ro. Dacă totuşi aveţi motive să consideraţi că s-au încălcat drepturile de autor pe care le aveţi vizavi de conţinutul site-ului ideeaeuropeana.ro, vă rugăm să ne scrieţi la adresa de email: office@ideeaeuropeana.ro.

Editura Ideea Europeană monitorizează permanent internet-ul, ofertele altor companii, presa şi alte surse de informaţie. În cazul în care vom considera că cineva, fie persoană fizică sau juridică, a încălcat drepturile de autor pe care le avem asupra conţinutului site-ului ideeaeuropeana.ro, atunci vom acţiona cu toate mijloacele legale pentru recuperarea prejudiciilor aduse de respectiva persoană sau societate.

Informațiile produselor și conținutul articolelor incluse pe ideeaeuropeana.ro au caracter informativ. În cazul în care vre-o informație sau vre-un articol intră sub incidența Legii privind dreptul de autor și drepturile conexe, vă rugăm să ne aduceți la cunoștință acest fapt la adresa office@ideeaeuropeana.ro.

Responsabilitatea pentru conți­nutul fiecărui articol, carte sau eBook, conform legislației în vigoare, revine exclusiv autorilor.

Unica responsabilitate a Editurii Ideea Europeană este de a publica opiniile, fie acestea cât de diverse, ale colaboratorilor ei.

Editura Ideea Europeană își rezerva dreptul de a șterge/edita orice comentariu și de a interzice postarea comentariilor care depășesc limitele limbajului civilizat, comit atacuri la persoană precum comentariile cu tentă antisocială, caracter rasist sau xenofob.

Accesul

Se interzice în mod expres:
– accesarea website-ului www.ideeaeuropeana.ro de către dispozitive sau programe automate sau copierea manuală a conţinutului;
– citarea conținutului de către companii sau site-uri pentru a compara sau analiza în vreun fel conţinutul website-ului ideeaeuropeana.ro.

De asemenea, este interzisă folosirea link-urilor către website-ul ideeaeuropeana.ro prin care conţinutul acestuia apare deformat sau incomplet.

Condiţii legale

Librăria Ideea Europeană – ideeaeuropeana.ro funcţionează conform tuturor prevederilor legale în vigoare ale Statului Român.

Dispute şi conflicte

Orice tentativă de acces neautorizat la website-ul ideeaeuropeana.ro şi orice încercare de fraudă vor fi raportate autorităţilor competente. Orice conflict apărut se încercă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înţelegere între cele două părţi. În cazul în care acest lucru nu este posibil, se vor aplica prevederile legale din acest domeniu, iar soluţionarea conflictelor este de compentenţa instanţelor româneşti. Fiind de acord cu Termenii şi Condițiile, clientul îşi asumă în totalitate aceste riscuri.