-23%
dezvoltare-personala-practic

Noi vrem copii

22,05 lei 17,00 lei

Noi vrem copii – Lev Khuglyak

ISBN: 978-973-88128-1-9 Categorie: Autor:
Descriere

În ultimii ani, tot mai multe persoane se adresează medicilor pentru tratarea sterilităţii. Se consideră că peste 70 la sută dintre cuplurile sterile au apelat la sfatul medicului, iar aproximativ o jumătate dintre acestea au urmat cel puţin un tratament. E posibil ca numărul persoanelor sterile să fie totuşi mai mare, deoarece o parte din cupluri nu consideră sterilitatea o problemă şi nu se adresează specialiştilor. Oricum, pot fi ajutaţi doar jumătate dintre cei care se adresează medicului, şi aceasta numai după un examen de specialitate minuţios. Cel mai des, graviditatea survine în decursul unui an de la începerea tratamentului, alteori însă „minunea” se lasă aşteptată şi 10 ani. Adeseori soţii pornesc pe calea anevoioasă a investigaţiilor şi a tratamentelor îndelungate, care necesită efort, nervi, şi, evident, resurse, dar care nu întotdeauna sunt încununate de succes. Cu toate acestea, merită să continue şi să nu se oprească până când nu epuizează toate mijloacele posibile.

Recenzii (0)

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Noi vrem copii”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Despre Dezvoltare personală – Practic
Dezvoltare personală – Practic: Cum să devii tu însuți, cum să rămâi tu însuți într-o lume ce pare că lunecă nu se știe încotro, o lume care își rătăcește – în goana după lucrurile minore – valorile fondatoare, valorile care o fac să fie ea însăși și să rămână ea însăși. Practic, Dezvoltare personală, Psihologia & consiliere, Ghiduri, Relații de familie, Junior, Educația copiilor, Sănătatea familiei, Sănătatea personală, Diete, Educație, Sarcina & Naștere, Gastronomie & Rețete, Medicină.
Livrare

LIVRARE RAPIDĂ

Toate comenzile sunt procesate rapid și, prin confirmarea lor telefonică promptă și prietenoasă, ne asigurăm că adresa dvs. este corectă și completă, pentru a preveni orice întârzieri în livrare. Comenzile sunt expediate cel târziu a doua zi din depozitul librăriei noastre, urmând să vă ajungă în cel mai scurt timp - în funcție de modalitatea de transport aleasă, în următoarea zi lucrătoare prin curier sau în 3-4 zile prin poștă.

LIVRARE GRATUITĂ

Pentru orice comandă de minim 150 lei oferim transport gratuit, plus cărți bonus și suplimente.

  • Abonați-vă la newsletter și primiți un voucher de reducere și beneficiați de discounturi suplimentare.
  • Fiți cu ochii pe site-ul nostru! Ocazional lansăm promoții limitate neanunțate și zilnic avem Happy Hour.
  • În plus, o ofertă specială permanentă cu adevărat unică: la 3 cărți cumpărate, pe a patra o primiți gratis, indiferent de cuantumul comenzii!